10.7 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

O afacere imobiliară de aproximativ un milion de euro, se trasează pe DN 73

Alte Știri

Discuţii bănoase pentru exproprierile care vor avea loc pe DN73. Unii dintre argeşeni deja visează că o să se îmbogăţească pentru o palmă de pământ, deoarece Guvernul a pus la bătaie pentru persoanele care vor fi despăgubite în urma exproprierii circa 650.000 euro adică echivalentul în lei pus la dispoziţie de 2.762.000 lei. Alţii în schimb vor să cumpere imobilele părăsite sau terenuri la preţuri de nimic pe care ulterior să le vândă statului la preţul exproprierii.

Procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată se constituie pe coridorul lucrării de utilitate publică de interes naţional „Modernizare DN73 Piteşti – Câmpulung – Braşov, km 13+800 – km 42+850; km 54+050 – km 128+250”. Exproprierile de imobile vizează gospodăriile sau terenurile situate pe raza localităţilor Dârmăneşti, Mioveni, Ţiţeşti, Stâlpeni, Mihăieşti, Schitu Goleşti, Câmpulung Stoeneşti, Valea Mare Pravăţ, Dragoslavele, Rucăr, Dâmbovicioara din judetul Argeş şi Fundata, Moieciu, Bran, Zărneşti, Râsnov în judeţul Braşov.

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie