16.3 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

O bătrânică o acuză pe Elena Lasconi că nu a făcut nimic, doar a distrus orașul!

Alte Știri

O bătrânică o acuză pe Elena Lasconi că nu a făcut nimic, doar a distrus orașul! Show pe Bulevardul Pardon în urmă cu puțin timp. O câmpulungeancă guralivă a avut curajul când a văzut-o pe primărița Elena Lasconi că acordă interviuri să își spună nemulțumirile.

Femeia spune că își rupe tălpile pe Bulevardul Pardon. Că nu sunt bănci pentru bătrâni pe care să se odihnească. Pavajul o deranjează și mai tare pe bătrânică, trotuarele sunt de 2 lei. Ce probabil a uitat bătrânica șantierul pe Bulevardul Pardon a început pe vremea unui al primar.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

O bătrânică o acuză pe Elena Lasconi că nu a făcut nimic, doar a distrus orașul!

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

Și nu puteam rămâne cu Bulevardul Pardon, fisurat dintr-o parte în alta, pentru a ne face de râs în fața celor care ne vizitau. Femeia guralivă nu s-a oprit până nu și-a spus păsul chiar dacă alți câmpulungeni au luat-o de lângă primăriță să nu mai facă scandal, edilul fiind în timpul interviurilor.

Ca niciodată, primărița Elena Lasconi a fost foarte calmă în timp ce bătrânica se agita! Nu a scos niciun sunet, dar nici nu i-a convenit incidentul. S-a văzut după față! Dar la Câmpulung se poate întâmpla orice! Vedem la alegerile de anul viitor! Cum a amenințat-o bătrânica pe Elena Lasconi…

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie