O bombă din al Doilea Război Mondial a fost găsită!

O bombă din al Doilea Război Mondial a fost găsită!

O bombă din al Doilea Război Mondial a fost găsită! În momentul în care echipajul pirotehnic a tranzitat Câmpulungul în vederea transportării acestei bombe pentru procedurile de neutralizare ce urmează a fi aplicate s-au îngrozit cei care au auzit sirenele.

Vineri, 29 noiembrie un echipaj pirotehnic cu o autospecială de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Bughea de Sus, strada Moicenilor, pentru cercetarea, identificarea, ridicarea și transportarea în vederea depozitării unei bombe de aruncător de calibrul 82 mm din al Doilea Război Mondial, găsită pe timpul unor lucrări de pietruire a unui drum din localitate.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Argeș recomandă persoanelor care descoperă muniţii neexplodate, să nu le atingă, iar când execută diferite activităţi şi depistează muniţii, să sisteze imediat lucrările, să îndepărteze întregul personal din zona periculoasă şi să anunţe de urgenţă, prin intermediul numărului unic 112, serviciile de urgenţă profesioniste.

About The Author

Related posts