a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

3.5 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

O câmpulungeancă, faimoasă la Chefi la cuțite

Alte Știri

O câmpulungeancă, faimoasă la Chefi la cuțite. În urmă cu circa 10 ani, o tânără antreprenoare din Câmpulung, a decis ca, talentul ei să îl împărtăşească şi cu alte persoane.

Este vorba despre Cristina Bulugea, soţia proprietarului restaurantului Piatra Craiului din Câmpulung. Cristina făcea prăjituri de casă deosebit de bune, iar la început, făcea doar la comandă.

O câmpulungeancă, faimoasă la Chefi la cuțite

Torturi de bezea, prăjitura Pavlova, Tiramisu sau ecler, sunt doar o parte din bunătăţile dulci cu care ea bucura şi bucură şi acum muscelenii.

După o vreme în care a făcut doar la comandă. Cristina a deschis chiar în incinta restaurantului, o cofetărie. Iar numărul celor care i-au trecut pragul și îi trec şi astăzi, este pe zi ce trece mai mare.

Talentul o recomandă, iar acum Cristina, dorește să își demonstreze că poate. Din acest motiv a ajuns concurent la „Chefi la cuțite”, emisiune realizată de Antena 1.

Nu va mai trece prea mult și cei de la Antena 1 vor promova pe post sezonul 11, care este în plină desfășurare chiar acum.

S-a pus problema cine să fie gazda show-ului. Să revină Irina Fodor sau să rămână Gina Pistol? Ei bine, ținând cont că sezonul 10 a obținut cifre record și a reușit să devanseze reality show-ul pe care PRO TV se baza, s-a decis ca iubita lui Smiley să rămână în continuare în prim plan.

Schimbări la Chefi la Cuțite

Așadar Gina Pistol va prezenta și sezonul 11 care va veni cu foarte multe surprize. Juriul va fi format din aceiași trei chefi celebri: chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, care de la începutul anului 2023 va fi văzut și la America Express.

La un moment dat au apărut zvonuri că chef Florin Dumitrescu ar putea fi înlocuit sau dublat de un alt bucătar. Însă nici vorbă de așa ceva. Și în sezonul 11 lucrurile se vor desfășura la fel, adică vor fi tot trei echipe coordonate în aceeași manieră. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții. Un piteștean, care a vrut...

Alte știri din aceeași categorie