-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

O cramă cu tradiție de 180 de ani, va fi scoasă la licitație împreună cu 60.000 de sticle de vin premium îmbuteliate

Alte Știri

O cramă cu tradiție de 180 de ani, situată în județul Arad, va fi scoasă la licitație împreună cu 60.000 de sticle de vin premium îmbuteliate, o mini-distilerie, viile și două corpuri de case.

Romania Sotheby’s International Realty anunță listarea spre vânzare a Pivnițelor și a Cramei Birăuaș, județul Arad, la prețul de 950.000 de euro. Pachetul de vânzare cuprinde și 60.000 de sticle de vin premium îmbuteliate.

Proprietatea are o suprafață utilă de 1,260 mp și beneficiază de 10 camere, 5 băi și 3 pivnițe pentru depozitare vinuri cu suprafața de 200 mp fiecare.

Terenul pe care este situat imobilul are o suprafață de 4 hectare, cu 3,13 hectare de plantație de viță certificată D.O.C Miniș și o livadă de pomi fructiferi.

Crama Birăuaș este o proprietate cu istorie seculară, care a beneficiat de-a lungul timpului de recunoaștere internațională, iar scopul nostru este să o redăm circuitului economic, comercial și, de ce nu, cultural”, a declarat Constantin Prisecaru, Managing Partner Romania Sotheby’s International Realty. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie