33.5 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

O cramă cu tradiție de 180 de ani, va fi scoasă la licitație împreună cu 60.000 de sticle de vin premium îmbuteliate

Alte Știri

O cramă cu tradiție de 180 de ani, situată în județul Arad, va fi scoasă la licitație împreună cu 60.000 de sticle de vin premium îmbuteliate, o mini-distilerie, viile și două corpuri de case.

Romania Sotheby’s International Realty anunță listarea spre vânzare a Pivnițelor și a Cramei Birăuaș, județul Arad, la prețul de 950.000 de euro. Pachetul de vânzare cuprinde și 60.000 de sticle de vin premium îmbuteliate.

Proprietatea are o suprafață utilă de 1,260 mp și beneficiază de 10 camere, 5 băi și 3 pivnițe pentru depozitare vinuri cu suprafața de 200 mp fiecare.

Terenul pe care este situat imobilul are o suprafață de 4 hectare, cu 3,13 hectare de plantație de viță certificată D.O.C Miniș și o livadă de pomi fructiferi.

Crama Birăuaș este o proprietate cu istorie seculară, care a beneficiat de-a lungul timpului de recunoaștere internațională, iar scopul nostru este să o redăm circuitului economic, comercial și, de ce nu, cultural”, a declarat Constantin Prisecaru, Managing Partner Romania Sotheby’s International Realty. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Atenție! Nu se mai circulă oricum pe toate drumurile din Argeș!

Atenție! Nu se mai circulă oricum pe toate drumurile din Argeș! Având în vedere avertizările meteorologice de temperaturi extreme emise...

Alte știri din aceeași categorie