13.5 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Planta care face minuni împotriva căderii părului

Alte Știri

O plantă pe care toți o folosim pe post de condiment, are efecte uimitoare în aceea ce privește podoaba capilară. Poate opri căderea părului, dar și apariția firelor albe pe care mulți dintre noi încercăm să le ascundem.

Rozmarinul este o plantă cu multiple beneficii pentru sănătate. În România este cunoscută mai mult ca și un condiment. Are însă beneficii nebănuite pentru firul de păr. Previne albirea prematură și întărește rădăcina, oprind astfel căderea părului cu care ne confruntăm mulți dintre noi.

Uleiul de rozmarin face adevărate minuni pentru podoaba capilară. Este folosit de sute de ani ca un remediu natural. Se aplică direct pe scalp, iar în doar câteva zile se văd și rezultatele. Acest ulei încetinește căderea părului și fortifică rădăcina.

Datorită concentraţiei sale de polifenoli, dar şi de antioxidanţi care previn îmbătrânirea prematură a celulelor, rozmarinul este planta ideală pentru combaterea căderii părului. Aceasta plantă ajută și la eliminarea toxinelor care se acumulează la nivelul scalpului, astfel că poate face părul să pară mai des şi mai mătăsos. Continuarea o găsiți AICI.

 

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie