11.9 C
Campulung Muscel
luni, 26 februarie, 2024

O monedă banală pe care o aveți prin casă se vinde cu 25.000 de euro sau 100.000 de euro

Alte Știri

O monedă banală pe care o aveți prin casă se vinde cu 25.000 de euro sau 100.000 de euro. Ați găsit, cumva, această monedă prin casă, atunci când ați făcut curat? Ei bine, dacă încă o mai aveți la îndemână, aveți noroc, deoarece valorează o mică avere!

Cu siguranță că tuturor ni s-a mai întâmplat să găsim diferite monede vechi, atunci când facem curățenie prin casă. Căzute în spatele canapelei, sau ascunse în vreun colț al bibliotecii, nu este deloc ceva ieșit din comun să dăm peste aceste obiecte micuțe din trecut.

Ziarul din Muscel a lansat canalul de WhatsApp. Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai importante știri ale zilei

Pentru a accesa canalul , ai link-ul AICI. Așa că lectură plăcută și promitem să te ținem la curent cu pulsul lumii în care trăim.

În acest scop Ziarul din Muscel a lansat canalul de WhatsApp, prin intermediul căruia își propune să fie mai aproape de cititorii săi. Ziarul din Muscel oferind informații corecte din punct de vedere jurnalistic, fără a fi părtinitori și extrem de documentate. În oferta redacției se găsesc și materiale exclusive, din mediul social, politic, din business, toate gândite pentru cititori.

Iar, pentru cei mai mulți dintre noi, povestea începe și se încheie aici. Poate că vom admira câteva clipe moneda, sau chiar vom povesti celor dragi ce se întâmpla în viața noastră în acea perioadă (atunci când e vorba despre monede relativ recente), însă, inevitabil, micul ban de metal va ajunge în coșul de gunoi destul de rapid.

Moneda are chipul Regelui Mihai/ foto: olx.ro

O monedă banală pe care o aveți prin casă se vinde cu 25.000 de euro sau 100.000 de euro

Ei bine, dacă cumva ați aruncat această monedă, este foarte posibil să fi dat cu piciorul la o mică avere! Mai precis, este vorba despre o monedă din anul 1994, cu valoarea de 100 de lei, ce care chipul Regelui Mihai. Iar dacă verificăm rapid pe Internet, vom vedea că această monedă banală se vinde cu prețul de 25.000 de euro!

Așa că, pentru cei care au găsit această monedă în zilele acestea, se pare că Moș Crăciun a venit cu un cadou de zile mari!

Moneda se vinde cu 25.000 de euro / foto: olx.ro

Dacă privim mai cu atenție la ofertele de pe Internet, vom putea observa că anii ’90 sunt destul de profitabili, pentru colecționarii de monede. O monedă de colecție, cu valoarea de 20 de lei, cu chipul domnitorului Ștefan cel Mare și emisă în 1992, se vinde tot cu suma de 25.000 de euro!

Iar dacă cumva aveți prin casă și această monedă din 1868, atunci cu siguranță puteți ști că Dumnezeu vă iubește! Moneda din acest an, cu chipul Regelui Carol I, ar valora nu mai puțin de 100.000 de euro! Se pare că ar fi fost bătute doar 200 de exemplare și ar fi fost prima monedă monetară a României!

Ultimele Știri

VIDEO. Primărița Elena Lasconi în lacrimi, până a rămas fără machiaj. E rău să fii femeie

VIDEO. Primărița Elena Lasconi în lacrimi, până a rămas fără machiaj. E rău să fii femeie. Imagini şi momente...

Alte știri din aceeași categorie