5.7 C
Campulung Muscel
vineri, 1 martie, 2024

Primărița Elena Lasconi, magnet puternic pentru banii de la Guvern. E campioană. Câmpulungul transformat într-un spațiu verde

Alte Știri

Primărița Elena Lasconi, magnet puternic pentru banii de la Guvern. E campioană. Câmpulungul transformat într-un spațiu verde, cum a declarat primarul Cristian Gentea la sfârșitului anului când au fost stabilite sumele pentru orașe.

Pentru a treia oară, vin bani în oraș de la Guvern, grație primăriței Elena Lasconi și USR-iștilor. În anul 2021, au ajuns în visteria administrației publice 12 milioane de lei. La sfârșitul anului 2022, de la bugetul central au mai venit 4,2 milioane de lei, sumă nesperată provenită din această sursă.

Ziarul din Muscel a lansat canalul de WhatsApp. Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai importante știri ale zilei

Pentru a accesa canalul , ai link-ul AICI. Așa că lectură plăcută și promitem să te ținem la curent cu pulsul lumii în care trăim.

În acest scop Ziarul din Muscel a lansat canalul de WhatsApp, prin intermediul căruia își propune să fie mai aproape de cititorii săi. Ziarul din Muscel oferind informații corecte din punct de vedere jurnalistic, fără a fi părtinitori și extrem de documentate. În oferta redacției se găsesc și materiale exclusive, din mediul social, politic, din business, toate gândite pentru cititori.

Primărița Elena Lasconi, magnet puternic pentru banii de la Guvern. E campioană. Câmpulungul transformat într-un spațiu verde

Niciun primar nu a bătut acest record până acum. Numai că acești bani vin pentru spații verzi, deci primarul Cristian Gentea are dreptate. Devenim oraș verde din cap până în picioare și așa infrastructura rutieră e pe butuci. Mai avem puțin și ne luăm zborul. Că de oxigen, slavă domnului nu ducem lipsă!

Acum la începutul anului 2024, primărița Elena Lasconi mai așteaptă din aceeași tolbă încă 2,4 milioane de lei. În total aproape 20 de milioane de lei și la capitolul investiții suntem varză…Lucrări începute și care bat pasul pe loc!

Ultimele Știri

MAI. Angajări pe bandă rulantă, direct din viața civilă. Peste 5000 de oameni

MAI. Angajări pe bandă rulantă, direct din viața civilă. Peste 5000 de oameni. Vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne,...

Alte știri din aceeași categorie