9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

O nouă mașină șochează pe străzile din România. Prețul este uluitor

Alte Știri

O nouă mașină șochează pe străzile din România. Prețul este uluitor. O micro-maşină a început să apară şi pe străzile din România, mulţi şoferi preferând-o, pentru că se adaptează condiţiilor de trafic de la noi.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. SUV-ul cel mai inteligent a ajuns în ARGEȘ. O mașină după care întorci capul!

După cum sugerează și numele, mașina este de mici dimensiuni, produsă de Micro Mobiliy System, o companie elvețiană fondată în 1996 de WimOuboter. În ultimii ani s-a specializat, mai ales în ultimii ani, pe producerea de vehicule adaptate la un trafic infernal.

O nouă mașină șochează pe străzile din România. Prețul este uluitor

Microlino este un vehicul 100% electric cu două locuri și patru roţi. Aceasta poate atinge viteza maximă de 90 km/oră și poate să ruleze până la 230 km. Este considerată un vehicul extrem de sigur, raportat la caracteristicile şi dimensiunile sale.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. O mașină după care întorci capul pe stradă. Docevita 500. E o bijuterie pe patru roți

În pofida dimensiunilor reduse, un model Microlino poate ajunge să coste câteva zeci de mii de euro, în funcţie de performanţe şi dotări.

Microlino poate fi cumpărat cu preţuri cuprinse între 15.000 şi 20.000 de euro, dar specialiştii se aşteaptă ca preţurile să mai scadă, potrivit observatornews.ro.
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie