11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

VIDEO. O mașină a luat foc fix lângă Poliția din Câmpulung Muscel

Alte Știri

VIDEO. O mașină a luat foc fix lângă Poliția din Câmpulung Muscel. Pompierii au intervenit în forță de la primele ore ale dimineții. Aceștia au venit la fața locului cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Primăvara a început pe 2 roți în Argeș. Băieții au turat la maxim motoarele. Piese și fițe pe șosele, wow

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ Fire – Official Sound Studio

Din fericire nu au fost victime. Șoferul unui Citroen a văzut că îi iese fum de sub capotă în mers și a reușit să oprească mașina pe strada Emilian Paveliu. Când a văzut că îi iese fum gros de sub capotă probabil din cauza unui scurt circuit electric, a sunat imdiar la 112 și a chemat ajutoare.

CITEȘTE ȘI. Un nou Gigant Fast-Food vine în oraș! Mega surprize

VIDEO. O mașină a luat foc fix lângă Poliția din Câmpulung Muscel

Șoferul s-a ales cu o pagubă destul de mare. Tot bordul i-a luat foc și s-a topit, iar pompierii au pus furtunul cu apă și spumă ca să oprească focul, altfel autoturismul s-ar fi făcut scrum.

Incendiul de maşină este un eveniment nedorit să aibă loc, dar şi unul foarte periculos dacă are loc. Se poate întâmpla fie în urma unui accident rutier, existând relatate în presă şi situații mai stresante, înfiorătoare, când portierele rămân o vreme sau pentru totdeauna blocate, însă în alte cazuri flăcările pot apărea din senin, nu numai în timpul mersului, ci şi atunci când un autovehicul stă pe loc.

Acestea sunt cele mai frecvente cauze, însă care ar mai fi? Cunoașterea celor din lista noastră i-ar putea ajuta pe unii automobilişti să prevină pierderea proprietăţilor sau deteriorarea acestora, dar mai important – păstrarea sănătăţii şi vieţii! Continuarea o găsiți AICI.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie