6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

O nouă metodă năucitoare de la plată la Kaufland. Se introduce în toamnă

Alte Știri

O nouă metodă năucitoare de la plată la Kaufland. Se introduce în toamnă.

Începând cu toamna acestui an, gigantul german Kaufland va avea o nouă metodă de plată. Momentan, aceasta va fi implementată în Germania, însă ne putem aștepta ca, ulterior, să ajungă și în România.

Mai exact, lanțul Kaufland vrea să ofere clienților un nou serviciu de plată mult mai diferit decât suntem noi obișnuiți în prezent. Această modalitate de plată nu prevede bani cash și nici nici carduri bancare. Mai mult, nici măcar de Internet nu va fi nevoie.

O nouă metodă năucitoare de la plată la Kaufland. Se introduce în toamnă

Conform sursei citate, serviciul este deja folosit în magazinele de hardware Globus, farmaciile Rossmann și Müller, cât și în numeroase supermarketuri austriece marca Billa. Kaufland vrea acum să urmeze exemplul și să introducă metoda de plată din toamnă, după o primă fază de testare.

Potrivit „Lebensmittelzeitung”, ar trebui să devină parte a aplicației Kaufland, astfel încât clienții să-și poată plăti în mod convenabil cumpărăturile prin intermediul telefonului mobil.

Pentru a face acest lucru trebuie să introducă datele de plată în aplicație. Apoi, pentru a achita cumpărăturile, tot ce trebuie să faceți este să afișați un cod QR pe ​​smartphone și plata este rezervată. În urma acestui fapt, codul QR negru devine albastru. De aici pleacă și denumirea „Bluecode”. Atenție, căci codul este valabil doar pentru un total de 4 minute, scriu jurnaliștii citați.

Kaufland Pay va fi utilizat la casele normale, cât și la casele self-pay. De asemenea, serviciul va putea fi folosit inclusiv pe ceasurile inteligente.

Ultimele Știri

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor. Acesta este considerat simbolul primăverii, al revenirii la viață a...

Alte știri din aceeași categorie