6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

O nouă pistă de atletism va fi inaugurată în scurt timp

Alte Știri

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, și subprefectul Ciprian Neculăescu au vizitat, însoțiți de primarul Ion Baicea și viceprimarul Daniel Stancu, baza sportivă din Costești și internatul Liceului Teoretic.  

La terenul de sport se turna noua pistă din tartan, amenajată la dimensiuni oficiale, care va fi inaugurată peste câteva săptămâni, în cadrul unei competiții sportive.  

De asemenea, la internatul Liceului Teoretic Costești oficialitățile județene au putut vedea condițiile care le sunt asigurate celor aproape 30 de copii care sunt cazați aici.  

Internatul a fost reabilitat recent și găzduiește în special copii din zona de sud a județului.  

„Am profitat de faptul că la Costești am inaugurat oficial competiția de handbal din cadrul Cupei Liceelor – Viitorii Campioni și am făcut și o vizită la o parte din investițiile administrației locale, investiții care vizează tineretul și sportul din oraș. Am vizitat baza sportivă de aici, aflată în continuă expansiune și care va beneficia în curând de o pistă nouă de atletism. O pistă care sperăm ca în deceniul următor să producă și campioni la Costești.

Am trecut și pragul internatului de la Liceul Teoretic, un internat care asigură condiții decente, la nivelul oricărui internat de oraș. Ne interesează și încurajăm preocuparea autorităților locale, și aici îi nominalizăm pe primarul Ion Baicea și viceprimarul Daniel Stancu, pentru tot ceea ce ține de sport și tineret. Avem o colaborare foarte bună și cu siguranță veți mai auzi de parteneriate între Consiliul Județean Argeș și primăria orașului Costești” –  Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.  

Ultimele Știri

Descoperirea cu multe zerouri făcută de cea mai tânără primăriță de la Corbi

După mai bine de 20 de ani de muncă în cadrul Primăriei Corbi, contabila Elena Groșanu a ajuns în...

Alte știri din aceeași categorie