18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

O șefă dintr-un mare spital din țară a fost prinsă în timp ce dormea pe perne umplute cu bani

Alte Știri

O șefă dintr-un mare spital din țară a fost prinsă în timp ce dormea pe perne umplute cu bani.

Aceasta ar fi strâns sume impresionante din ȘPĂGI. Peste 150 de mii de lei și peste 40 de mii de euro, potrivit descoperirilor procurorilor.

Nu toți care au plătit acești bani au fost angajați în spital, relatează Realitatea PLUS. Așa a și ieșit totul la iveală. Printre aceștia fiind denunțătorii care au dus în final la acuzațiile procurorilor.

O șefă dintr-un mare spital din țară a fost prinsă în timp ce dormea pe perne umplute cu bani

Este vorba despre Florica Preda, fostă șefă a serviciului de Resurse Umane din cadrul celui mai mare spital din Prahova. Și una dintre cele mai vechi angajate ale acestei unități medicale, scrie ziare.com.

Aceasta a fost descoperită cu pernele din dormitor umplute cu plicuri cu bani. În dormitorul femeii, inclusiv în lenjeria de pat, dar și prin sertare și cărți, au găsit procurorii banii din șpăgi pe care doamna Preda, așa cum era cunoscută printre angajații din Spitalul Județean Ploiești, i-a primit pentru a face angajări sau pentru a muta asistentele de la o secție la alta în funcție de preferințe, informează Realitatea.net.

Acestea sunt acuzațiile procurorilor care au găsit în casa fostei șefe de la Resurse Umane a spitalului județean bani pe care aceasta nu i-a putut justifica.

În total au fost găsiți: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari și 80 lire (GBP).

Banii erau păstrați în plicuri de diverse mărimi, fiecare plic conținând sume variind între 200 și 5000 de euro / sau 500 – 10.000 lei.

Întrebată de unde are acești bani, având în vedere că din actele verificate de anchetatori Femeia trăia doar din salariul primit de la Spitalul Județean Prahova, potrivit actelor verificate de anchetatori.

Întrebată de unde are acești bani, Florica Preda s-a încurcat, invocând o moștenire, o vânzare de teren din 2007, pensia mamei, economiile, dar și bani rămași de la soț, care ar fi avut un salariu mare. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie