22.9 C
Campulung Muscel
joi, 18 iulie, 2024

Ofertă la LIDL. Produsele care se vor da ca pâinea caldă, au costuri mici. Românii golesc rafturile rapid

Alte Știri

Ofertă la LIDL. Produsele care se vor da ca pâinea caldă, au costuri mici. Românii golesc rafturile rapid. Lidl bagă la ofertă de luni, 29 ianuarie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde pe bandă rulantă, au prețuri excelente. Retailerul și-a obișnuit cumpărătorii cu cele mai bune alimente de bază.

Lidl va avea de luni, 29 ianuarie 2024, pe rafturi alimentele dorite de toți clienții. Se vor da ca pâinea caldă, au costuri mici și sunt foarte versatile. Sunt produse care se pretează la tot feluri de mâncăruri tradiționale.

Unul dintre acestea, care va fi adăugat în coșul de cumpărături instant, constă în carnea tocată de vită și porc. O singură caserolă are o greutate de 1.000 de grame, ceea ce înseamnă că poate fi folosită de două ori.

Ofertă la LIDL. Produsele care se vor da ca pâinea caldă, au costuri mici. Românii golesc rafturile rapid

Cât despre preț, acesta este unul extrem de avantajos. Toți cei care trec pragul magazinului pot lua carnea tocată la suma de numai 16,99 lei. Un kilogram de făină albă are un cost de 1,69 lei, iar lebărul costă 5,99 lei.

De asemenea, clienții care adoră acest supermarket mai pot achiziționa la costuri mici și cârnați groși de porc la doar 18,99 lei. Mare atenție, Lidl anunță că acest produs are stoc limitat, ceea ce înseamnă că se va vinde imediat.

Un alt aliment cu stoc limitat este peștele spadă file, care se găsește la congelator la prețul de 19,99 lei. Brânza ricotta, gustoasă și ideală în tot felul de salate, poate fi cumpărată de români de luni, 29 ianuarie 2024, cu 5,99 lei.

Reducerile nu se opresc aici pentru că magazinul pune la dispoziția clienților o telemea din brânză de oaie, la o cantitate de 300 de grame, la costul de 12,49 lei. Iaurtul de băut marca proprie se va vinde, conform catalogului online, cu 1,99 lei.

Lidl are mereu oferte pentru toate buzunarele și toți clienții care trec pragul magazinelor sale. Începând de luni, 29 ianuarie 2024, cumpărătorii au posibilitatea să achiziționeze felii de brânză topită la numai 5,49 lei.

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie