17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Oina a primit Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regele Mihai

Alte Știri
Federaţia Română de Oină a participat marţi 24 martie 2015, la ceremonia de înmanare a Înaltului Patronaj al Majestatii Sale Regele Mihai I. 
Ceremonia a avut loc în Sala Tronului de la Castelul Peleş (Sinaia), de la ora 11.00, în prezenta Alteţei Sale Regale Principele Radu al României, care în numele Majestaţii Sale Regelui Mihai I, a înmanat brevetul Federaţiei Române de Oină.
La eveniment au participat Alin Petrache – preşedintele COSR, Gabriela Szabo – Ministrul Tineretului şi Sportului, Carmen Tocală – secretar de stat în MTS şi foşti jucători de oină, conducători de cluburi sau parteneri ai sportului nostru national.
Primarul Ion Georgescu, a făcut parte din delegația oficială a Federației Române de Oină alături de  Nicolae Tudose – președintele C.S. Dacia Mioveni 2012, dar și șeful Secţiei Oină CS Dacia Mioveni 2012 -Dumitru Voiculescu.
Acesta a înmânat Principelui Radu, cu această ocazie, Monografia și steagul orașului Mioveni.
Reamintim că în anul 2013(după 100 de ani), la Mioveni a avut loc primul Campionat Naţional de Oină – Fete.
Federaţia Română de Oină îsi desfăşoara activitatea de doi ani de zile sub Patronajul Casei Regale (din februarie 2013), într-o colaborare unică în istoria de peste 100 de ani a sportului nostru national.
Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie