-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

OnlyFans. Modelul de 1,2 milioane de dolari în șase ore

Alte Știri

Cum arată modelul de OnlyFans care a făcut peste 1,2 milioane de dolari în șase ore. E uimitor, dar s-a întâmplat imediat de la înregistrarea pe site. Bhad Bhabie, în vârstă de doar 19 ani, a devenit creatorul de conținut OnlyFans. Nu e glumă chiar a făcut cel mai repede peste 1,2 milioane de dolari. GALERIA FOTO.

OnlyFans. Ea a reușit performanța în doar șase ore din momentul în care s-a înscris pe platformă, notează Daily Star.

OnlyFans. De atunci, fata, pe numele real Danielle Bregoli, a făcut în total aproape 50 de milioane de dolari.

OnlyFans. Anul trecut, Bhad Bhabie a postat pe Internet câștigurile sale. Conform documentelor furnizate, în perioada 1 aprilie 2021-25 aprilie 2022 ea a obținut 16,6 milioane de dolari de la abonați.

OnlyFans. 161.000 de dolari din tipsurile de la abonați și 25,5 milioane de dolari din chaturile private. Cu totul, ea a obținut un câștig brut de 52 de milioane de dolari și net de 43 de milioane de dolari.

OnlyFans star Bhad Bhabie, who made £1 million within six hours of signing up to the site, has said that subscribers who were waiting for her to be 18 should be jailed.

The rapper, now 19-years-old, became the fastest OnlyFans creator to make $1 million on the platform – and has since made over $50 million, she claims, Daily Star.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie