11.7 C
Campulung Muscel
duminică, 26 mai, 2024

Organizaţia de Femei a PSD Argeş, susţine candidaţii la europarlamentare

Alte Știri

Pe 25 mai, românii îşi vor alege reprezentanţii în Parlamentul European care să le reprezinte interesele pentru următorii ani. Alianţa PSD – UNPR – PC propune o listă de candidaţi pe care se regăsesc şi foarte multe femei, demonstrând astfel o deschidere spre valorile europene spre care tindem.

Organizaţia de Femei a PSD Argeş susţine întreaga listă de candidaţi, pe care, însă, se regăsesc nu mai puţin de 13 reprezentante ale PSD. Lista este deschisă tot de către o femeie, respectiv Corina Creţu, cea care a demonstrat până acum cu prisosinţă ce trebuie să facă un europarlamentar în interesul ţării sale, spre deosebire de reprezentantele altor partide care au denigrat România.

Mă bucur că lista este deschisă de Corina Creţu, un om politic de mare valoare, iar acest lucru arată din plin recunoaşterea rolului pe care femeile îl joacă în partidul nostru şi în societate în general. De asemenea, pe locul doi se află Ecaterina Andronescu, un fost ministru excelent al Învăţământului şi, sunt sigură, un la fel de bun viitor europarlamentar. Pe o poziţie eligibilă, respectiv pe locul 7, se află Daciana Sârbu, fost deputat de Argeş, în prezent europarlamentar, iar pe locul 9 este Viorica Dăncilă, preşedinte al Organizaţiei de Femei Teleorman şi vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Femei, pentru ca pe locul 15 să o regăsim pe Ana Claudia Ţapardel, consilier general al municipiului Bucureşti. Nu în ultimul rând, trebuie subliniat faptul că organizaţia de femei a PSD Argeş este reprezentată pe un loc onorant pe această listă, 20, de Gabriela Zoană, ceea ce nu poate decât să ne bucure, dar şi să ne responsabilizeze o dată în plus. Sunt convinsă că femeile din PSD care vor ajunge în Parlamentul European vor reprezenta cu cinste România şi îi vor apăra interesele cu fermitate şi argumente solide. Este important ca cetăţenii să înţeleagă rolul instituţiilor europene, deoarece facem parte dintr-o structură complexă în care deciziile luate la Bruxelles şi Strasbourg ne privesc în egală măsură ca şi pe francezi, polonezi sau belgieni, ca să dăm numai câteva exemple. Tocmai de aceea prezenţa la vot este importantă: doar aşa putem decide cu adevărat pe cine ne bazăm să ne reprezinte, doar aşa avem posibilitatea de a-i alege pe cei care considerăm că pot să facă ceva pentru ca România să se dezvolte în continuare şi să ajungă la acelaşi nivel cu ţările membre ale Uniunii Europene“, a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD Argeş şi vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Femei a PSD.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie