10.7 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Până în 2017, senatorul Ion Popa tinde doar către funcţii la nivel naţional

Alte Știri

Senatorul Argeşului, Ion Popa ales pe colegiul Câmpulung-Curtea de Argeş nu mai vrea nicio funcţie politică şi administrativă. Dacă va mai apărea ceva nou pe linia sa, profesională se va produce doar la nivel naţional. Acesta şi-a exprimat de curând dorinţele şi proiectele în cadrul unei conferinţe de presă. Nici măcar conducerea partidului nu îl mai interesează. Popa susţine că două mandate în calitate de lider de partid sunt mai mult decât suficiente, motiv pentru care, nu va mai cere colegilor încă un mandat din 2017. Faptul că a fost ales lider de grup al senatorilor PNL şi PDL l-a propulsat pe Popa într-un palier superior al politicii, motiv pentru care aspiraţiile sale viioare tind către funcţii doar la nivel naţional.

“În primul rând, nu voi candida la Primăria Municipiului Pitești. În al doilea rând, eu nu voi candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş. În al treilea rând, eu nu îmi doresc să fiu ministru și, în al patrulea rând, în 2017, nu voi mai candida la preşedinţia PNL Argeş. Aşa cum am mai spus, eu sunt un om de onoare. Două mandate succesive de o demnitate înseamnă suficient de mult timp pentru a demonstra capacităţile pe care le ai şi cred că este bine pentru toata lumea ca acest lucru să se întâmple pe toate palierele, atât politic cât şi administrativ. Şi este o chestiune pe care o susţin cu toată forţa – şi anume limitarea numărului de mandate pentru consilieri locali, judeţeni, pentru primari, pentru preşedinţii de Consilii Judeţene, pentru parlamentari, pentru preşedinţii de partid. Două mandate! Fie că vorbim de un mandat de 4 ani sau că vorbim de un mandat de 5 ani, cum este mandatul preşedintelui ţării. Spun lucrurile acestea pentru că eu cred că ceea ce fac, reprezentând PNL Argeş, reprezentând judeţul Argeş la nivel naţional, este la fel de important cu ceea ce am facut până acum și cu ceea ce fac în cadrul acestei filiale. Dar vine un moment când trebuie să analizezi ceea ce este mai bine, atât pentru partid, cât și pentru judeţul nostru. Cred că în momentul acesta, prin poziţia pe care o am acum la nivel naţional, este mai bine pentru noi, și m-am consultat şi cu colegii mei din partid, să-mi concentrez eforturile mai mult pe zona aceea de Senat, lider de grup la Senat şi ce va fi mai departe. Pentru mine este mult mai onorabil să fiu liderul grupului senatorial decât orice altă demnitate din aceasta… Compatibilă este doar cea de ministru” – a declarat senatorul Ion Popa, preşedintele PNL Argeș.

 

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie