18 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Partidul Mişcarea Populară a prins rădăcini tinere la Rucăr!

Alte Știri

Campania electorală pentru şefia Consiliului Judeţean Argeş este luată în serios de Partidul Mişcarea Populară. Reprezentanţii de la judeţ în fruntea cărora s-a aflat Daniel Dragomir, dar şi candidatul pentru C.J., Lucian Cioacă, au luat la pas localităţile din Argeş, iar duminică au poposit pentru câteva ore şi la Rucăr. Caravana PMP a traversat localitatea, iar toţi cei aflaţi în caravană, tineri sau cu experienţă în ale politicii, au discutat cu localnicii şi le-au explicat de ce ar trebui să voteze candidatul PMP la Consiliul Judeţean, adică pe Lucian Cioacă.

Potrivit declaraţiilor preşedintelui PMP Argeş, Daniel Dragomir, nominalizarea lui Lucian Cioacă pentru C.J. este o alegere corectă, care corespunde cu cerinţele mai multor studii de piaţă ale partidului, privind dorinţa manifestată de tineri, în general, de a schimba administraţia publică, prin abordări noi în locul celor vechi, prin aplicarea cât mai fidelă a actului de gestionare a banului public în interesul argeşeanului.

La Rucăr, caravana PMP a fost întâmpinată de Radu Benţea, un rucărean tânăr şi cu potenţial, aşa după cum l-au prezentat reprezentanţii partidului. Benţea a fost dirijorul acestei întâlniri din comună, acesta i-a condus pe cei din mişcarea Populară prin locurile unde oamenii aşteptau să li se explice de ce ar trebui să voteze această formaţiune politică, iar caravana PMP s-a încheiat în localitate cu un flash mob, acţiune care i-a adunat pe rucăreni în parcul din centrul comunei.

Aşa după cum au declarat şi localnicii din Rucăr, „iniţiativa acestor tineri este demnă de toată lauda, iar Radu Benţea s-a ridicat la nivelul aşteptărilor noastre!”

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie