16.9 C
Campulung Muscel
luni, 25 septembrie, 2023

Patrupedele vor avea asigurare. Proprietarii de câini sunt obligați!

Alte Știri

Patrupedele vor avea asigurare. Proprietarii de câini sunt obligați! Polița va proteja buzunarul proprietarului de eventualele pagube pe care animalul le poate provoca terților.

Potrivit unei legi privind bunăstarea animalelor din martie 2023 și care va intra în vigoare din 29 septembrie 2023, toți proprietarii de câini din Spania, indiferent de rasă sau talie, vor fi obligați să le facă asigurare de răspundere civilă patrupedelor. Până acum, doar stăpânii de câini considerați agresivi erau obligați să le facă asigurare.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Patrupedele vor avea asigurare. Proprietarii de câini sunt obligați!

Majoritatea companiilor de asigurări din Spania au deja soluții, unele doar pentru răspundere civilă (cerută acum de noua lege), altele cu acoperire veterinară sau de asistență telefonică.

Unele dintre ele limitează vârsta animalelor de la 3 luni la 9 ani, iar gama de prețuri variază de la 50 la 100 euro anual, relatează ziarulromanesc.de.

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie