17.7 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Promovăm ARGEȘUL, nostru. Suc 100% natural, din fructe nealterate chimic și nemodificate genetic

Alte Știri
Promovăm ARGEȘUL, nostru. Suc 100% natural, din fructe nealterate chimic și nemodificate genetic.
SC TADUMI SOLUTIONS SRL este o companie românească, ce produce un suc 100% natural, din fructe nealterate chimic și nemodificate genetic, culese cu grijă din livezile din România, fără adaos de zahăr, fără coloranți și conservanți.
Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Promovăm ARGEȘUL, nostru. Suc 100% natural, din fructe nealterate chimic și nemodificate genetic

Povestea societății are ca punct de pornire anul 2013. În acest an, proprietarul descoperă sucurile naturale atent ambalate într-o tară din Europa. Savurând aceste produse devine ideea dezvoltării unei afaceri în domeniu. Faptul că zona din care acesta provine este recunoscută în pomi fructiferi a cântărit mult în luarea deciziei. De la idee și până la investiție a existat o perioadă de înțelegere a ceea ce presupune o astfel de afacere, de găsirea furnizorilor de echipamente și materie primă și vizitarea târgurilor de profil din străinătate. 💯Așa a luat naștere BRATIFRUCT.
⭐️Obiectul de activitate al societății îl constituie producerea și comercializarea de sucuri naturale, dar și prestări servicii de procesare a fructelor și legumelor clientului în vederea obținerii de sucuri naturale pentru consum. Mulți clienți doresc, să-și valorifice fructele și legumele să fie procesate pentru obținerea sucului, de aceea s-a optat și pentru desfăsurarea activității de prestări servicii.
🍎🍐🥕Principalele tipuri de suc pe care această companie le produce sunt: suc de mere, suc de pere, dar și diferite combinații cum ar fi: măr cu morcov și sfeclă roșie, măr cu mure, măr cu aronia.
✅Sediul unde se desfășoară întreaga activitate este în Strada Principală, Sat Golești, com. Bălilești, Argeș, iar cel care manageriază întreaga activitate se numește Tănăsescu Lucian și poate fi găsit la numărul de telefon 0741.026.985, se arată în postarea vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaeescu.
Ultimele Știri

Anunț important din partea APĂ CANAL 2000

S.C. APĂ CANAL  2000  S.A.  aduce la cunoștință utilizatorilor care sunt potențiali poluatori prin natura activităților desfășurate și implicit...

Alte știri din aceeași categorie