18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

PENNY are cel mai mare magazin deschis în Câmpulung. Urmează al treilea

Alte Știri

PENNY are cel mai mare magazin deschis în Câmpulung. Urmează al treilea. Primul magazin a fost și primul supermarket deschis în Câmpulung fiind situat pe strada Negru Vodă.

Zilele trecute, PENNY a inaugurat un nou magazin în orașul Câmpulung, județul Argeș și ajunge la un număr de 339 de unități în România. Noul PENNY Câmpulung se află pe Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6 în incinta CUB Center.

PENNY are cel mai mare magazin deschis în Câmpulung. Urmează al treilea

Urmează ca al magazin PENNY să se deschidă la fosta Autogară Montana. Spațiul a fost izolat, dar nu a fost și abandonat. Se pare că ar fi cel mai mare supermarket din orașul de la poalele Mateiașului, pe 2 etaje.

Într-un oraș cu nici 40.000 de locuitori sunt deja 6 supermarketuri. Unul dintre ele fiind cotat la vânzări pe locul 2. Țineți-vă bine, vânzări pe țară.

Unitatea are o suprafață de vânzare de 1.064 mp, 15 angajați și este deschis luni – sâmbătă, între 07:30 – 22:00 și duminica, între 08:00 – 19:00.

Parcul comercial CUB Center are o suprafață de peste 10.000 mp, fiind deschise 15 magazine printre care și unități Kik, Jysk, Sinsay, Tedi, Sportisimo, Deichmann, Flanco, Agroland, Noriel.

Centrul înglobează și un magazin Carrefour Market, situat în fosat locație MiniMax. Sunt deschise și un fast-food Dada şi o cofetărie patiserie Patiseny care beneficiază și de o terasă.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie