0.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Pensionarii pot pleca la tratament balnear!

Alte Știri

La sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş s-a afișat repartiția biletelor de tratament balnear pentru seria 5, cu date de plecare în perioada 24 – 28 mai 2021. Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro

Pentru această serie ne-au fost repartizate un număr de 185 bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Neptun, Olănesti, Pucioasa, Saturn, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol,  Tușnad, Vatra Dornei.

Eliberarea biletelor se face în perioada 7 – 17 mai 2021, conform planificării care este anuntață telefonic  fiecărui beneficiar.

Au ramas 60 de bilete pentru care nu au fost solicitari în stațiunile: Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Neptun, Olănești, Pucioasa, Saturn, Slănic Prahova, Tușnad.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii aprilie 2021 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Aida Ionela ENACHE

DIRECTOR EXECUTIV

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie