8.6 C
Campulung Muscel
miercuri, 17 aprilie, 2024

PERCHEZIȚII la o primărie din Argeș. Vizate sunt și mai multe firme de construcții

Alte Știri

PERCHEZIȚII la o primărie din Argeș. Vizate sunt și mai multe firme de construcții. Polițiștii au efectuat miercuri, opt percheziții în Argeș, la sediul primăriei Morărești. Dar și la sediul unei firme și la punctele de lucru ale acesteia. Edilul, Gheorge Purcaru, este suspectat de abuz în serviciu, după ce a plătit lucrări de asfaltare neefectuate sau supraevaluate.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Mascații au intervenit în forță pe străzi și localurile din Muscel

”La data de 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în județul Argeș, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu.

CITEȘTE ȘI. DE LA CITITORI. Au intrat drogurile și printre tinerii din Rucăr. Vai de capul nostru!

PERCHEZIȚII la o primărie din Argeș. Vizate sunt și mai multe firme de construcții

Din cercetări s-a stabilit că, în anii 2021 și 2023, reprezentantul unei unități administrativ-teritoriale din județul Argeș ar fi dispus efectuarea unei plăți în sumă de 120.000 de lei, pentru realizarea unor lucrări de asfaltare/modernizare, care în realitate fie nu au fost efectuate, fie au fost supraevaluate.

CITEȘTE ȘI. Mașină făcută zob într-un cap de pod pe DN 73, la Schitu Golești

4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul specialiștilor criminaliști și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș”, a transmis IPJ Argeș.

Ultimele Știri

Lumeee, lumeeeee se deschid porțile unei celebre bănci din România. E valabil pentru sediile din zeci de orașe!

Lumeee, lumeeeee se deschid porțile unei celebre bănci din România. E valabil pentru sediile din zeci de orașe! Banca Națională...

Alte știri din aceeași categorie