5.4 C
Campulung Muscel
joi, 18 aprilie, 2024

Un bărbat din Câmpulung își obliga soția să se prostitueze amenințând-o ca îi va omorî copilul minor

Alte Știri

Un bărbat din Câmpulung își obliga soția să se prostitueze amenințând-o ca îi va omorî copilul minor.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, au descins împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Procurori din cadrul Serviciului Teritorial Pitești. Aceștia au pus în aplicare un mandat de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – februarie 2024, o persoană din Câmpulung, ar fi exploatat sexual o alta (soția). Pe aceasta ar fi transportat-o în diverse locații din Marea Britanie, Italia și Germania.

Prin acte de violență fizică și psihică, a obligat-o să practice prostituția în folosul său material.

În urma refuzului victimei de a continua, persoana cercetată ar fi proferat amenințări, inclusiv cu moartea, la adresa fiului lor minor. Minorul se afla împreună cu bărbatul.

Acesta amenința persoana vătămată, în scopul de a o determina să revină asupra deciziei.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, în cursul zilei de 20 februarie a.c., persoana cercetată a fost depistată într-un imobil din municipiul Câmpulung, unde se afla împreună cu minorul.

Un bărbat din Câmpulung își obliga soția să se prostitueze amenințând-o ca îi va omorî copilul minor

Față de aceasta, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea pentru 24 de ore.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Prezentat în fața instanței, magistrații au dispus ca individul să petreacă următoarele 30 de zile în arestul IPJ Argeș.

Minorul a fost preluat de către D.G.A.S.P.C. Argeș.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Argeș și al luptătorilor SAS din cadrul IPJ Argeș. Precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală. Precum și de prezumția de nevinovăție.

Ultimele Știri

Decizie obligatorie pentru toți proprietarii de apartamente

Decizie obligatorie pentru toți proprietarii de apartamente. Proprietarii de apartamente și de case sunt obligați, prin lege, să încheie...

Alte știri din aceeași categorie