10.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 mai, 2024

Peste 60 de sancţiuni aplicate de poliţiştii de la rutieră

Alte Știri

Poliţiştii de la rutieră au lăsat fără permis mai mulţi conducători auto care au fost prinşi conducând după ce consumaseră băuturi alcoolice.

Cadrele Biroului Rutier Poliţia Câmpulung au derulat activităţi de supraveghere a traficului pe mai multe tronsoane de drum cunoscute de cadrele de la rutieră ca fiind cu risc crescut de accident rutier, dar şi pe tronsoanele pe care conducătorii auto calcă mai tare decât ar trebui pedala de acceleraţie.

Astfel au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale acelor conducători auto care au încălcat prevederile legale. În cadrul acestor activităţi de verificare a traficului rutier cadrele poliţiei muscelene au acţionat şi împreună cu inspectorii RAR, şi au fost retrase pentru defecţiuni tehnice trei certificate de înmatriculare ale unor vehicule. De asemenea un conducător auto a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului, pe numele acestuia fiind întocmit Dosar Penal.

De asemenea în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza de competenţă a Poliţiei Câmpulung, cu aparatele radar, au fost aplicate în doar câteva ore 30 de sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea limitei legale de viteză în localitate.

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie