11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Petre Daea: “Îl felicit pe Ion Mînzînă pentru investițiile record din județul Argeș și pentru că tot timpul este alături de producătorii agricoli!”

Alte Știri
Petre Daea: “Îl felicit pe Ion Mînzînă pentru investițiile record din județul Argeș și pentru că tot timpul este alături de producătorii agricoli!” Susținerea producătorilor autohtoni este prioritară pentru PSD. Pentru că siguranța alimenatară a românilor este fundamentală. Iar azi, în Argeș s-a demonstrat o dată în plus că se poate!
Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi împreună cu Petre Daea, fost ministru al Agriculturii, în Stoenești. Acolo unde doi argeșeni ne arată că munca susținută, pasiunea și sprijinul din partea autorităților pot aduce plus valoare.
La Stoenești s-a deschis un Centru de Colectare a laptelui realizat de Marius Oancea prin programul de investiții din zona montană finanțat de MADR. A fost inaugurat Punctul Gastronomic Local Casa Tanti Maria din Stoenești.
“Împreună cu primarii noștri am depus eforturi pentru a asigura infrastructura necesară dezvoltării satului argeșean.  Și, grație programelor Guvernului Ciolacu, încep să se vadă și primele rezultate.
Aici, la Stoenești, avem două modele de succes în ceea ce înseamnă inițiativa privată și finanțările puse la dispoziție de ministerul Agriculturii.
Două exemple care ar trebui să îi motiveze și pe alți producători, iar pe noi să consumăm produse sănătoase și gustoase din Argeș”, a declarat Ion Mînzînă.

Petre Daea: “Îl felicit pe Ion Mînzînă pentru investițiile record din județul Argeș și pentru că tot timpul este alături de producătorii agricoli!”

“Președintele Ion Mînzînă este un om antrenat în câmpul muncii și atent la detalii. Vreau să îl felicit pentru #performanța în administrație și #investițiile record făcute în județul Argeș.

CITEȘTE ȘI: Lovitură puternică din partea primăriei Câmpulung, pentru locuitorii orașului. Cine comentează, o pățește GRAV

Sunt lucrări care se execută în fiecare localitate. Îl felicit și pentru că tot timpul este alături de #producătorii agricoli.”, a declarat Petre Daea, fost ministru al Agriculturii.
La cele două momente au fost prezenți și vicepreședintele CJ Adrian Dumitru BUGHIU, președintele Comitet de masiv grupa de munți Făgăraș și membru al Consiliului Național al Muntelui.

CITEȘTE ȘI. Primarul PNL cu cel mai bun scor electoral din țară a trecut la PSD Argeș. Nu e singurul

Subprefecții Marius Pîrvu și Bogdan Minciunescu. Precum și primarii din zona montană din Stoenești, Lerești, Musătești, Dâmbovicioara. Valea Mare Pravăț, Cetățeni, Vulturești, Hârtiești, Davidești și Brăduleț.
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie