a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Petrina Florea revine manager la spitalul municipal Câmpulung

Alte Știri

Petrina Florea revine manager la spitalul municipal Câmpulung. Începând de mâine, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager, interimar.

„Este un moment greu pentru că în maximum o lună trebuie să finalizăm documentele pentru acreditarea spitalului. Avem nevoie de medici, de un climat pozitiv în spital și am încredere că doamna Florea va asigura stabilitatea de care avem nevoie.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Petrina Florea revine manager la spitalul municipal Câmpulung

Subliniez faptul că, voi sesiza toate instituțiile statului despre neregulile de la spitalul nostru. O să încep cu Corpul de Control al Prim Ministrului, dar nu mă opresc aici.

Nu voi lăsa lucrurile așa pentru că aici este vorba despre SĂNĂTATE. Nu voi închide ochii la ilegalități indiferent cât de grea e lupta.
Nu am să vă spun tot ce știu pentru că nu sunt nici procuror, nici judecător însă ce s-a întâmplat la Câmpulung este grav și are impact național. Vor fi multe anchete și voi reveni cu amănunte atunci când e cazul.

Aveți încredere! E adevărat, sistemul sanitar în sine e bolnav. Știu că nu se va face bine peste noapte însă atâta timp cât mă zbat împreună cu echipa mea să transformăm unitățile sanitare din Câmpulung în unele europene prin accesarea de fonduri europene.

CITEȘTE ȘI. Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop)

Nu mi se pare normal să lăsăm un manager să-și bată joc, indiferent cum s-ar numi el și indiferent ce partid îl susține”, a declarat primărița Elena Lasconi în cadrul conferinței de presă după demiterea managerului Nicolaie Alexe.

„Nu îmi este teamă. Lucrez în sistemul sanitar de aproape 35 de ani, îi mulțumesc doamnei primar pentru încrederea acordată. Vă garantez ca și câmpulungean că nu vă voi dezamăgi. Sunt din Câmpulung și nu vreau ca oamenii să se uite urât la mine. Nu îmi place să vorbesc foarte mult”, a declarat juristul Petrina Florea.

Florea Petrina a mai ocupat funcția de manager interimar la spitalul municipal Câmpulung în baza dispoziției primarului nr. 51/20.01.2022.

Florea Petrina l-a înlocuit pe Mădălin Iordache după ce acesta și-a dat demisia.

Vă invităm să urmăriți Ziarul din Muscel și în GOOGLE NEWS

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie