a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Piața centrală din Câmpulung ajunge moloz

Alte Știri

Piața centrală din Câmpulung ajunge moloz. Proiectul de reabilitare a intrat în linie dreaptă. Se va construi la Câmpulung prin Compania Națională de Investiții o piață agroalimentară modernă.

Licitația pentru desemnarea constructorului noii hale a Pieței centrale în sarcina căruia intră și proiectarea a mers ca pe roate. S-a încheiat în mai puțin de un an. Câștigătorul desemnat de Compania Națională de Investiții vine mâine, 3 februarie la Câmpulung pentru a se întâlni cu primărița Elena Lasconi.

Piața centrală din Câmpulung ajunge moloz

Primăria Câmpulung se va ocupa de demolarea halei vechi pentru a-i preda executantului amplasamentul liber. Înainte de demolare, trebuie organizată și activitatea comercianților. Elena Lasconi a declarat în cadrul unei conferințe de presă că aceștia nu doresc să fie mutați.

Aș dori să blocăm o stradă pentru ei. Să le facem copertine sau corturi, pentru că ei ar vrea să rămână în centru, a completat primărița.

Reabilitarea Pieței centrale din Câmpulung este cea mai bună veste a anului 2023.

În piața centrală din Câmpulung este mai frig decât în criptă!

În piața centrală din Câmpulung este mai frig decât în criptă! Vânzătorii de aici sunt păcăliți de mai bine de 7 ani că vor avea parte de o piață nouă și modernă.

Până acum doar promisiuni de la oameni cu funcții efemere. Cert este că dacă afară sunt minus 10 grade, în piață sunt minus 20.

Comercianții spun că nu mai pot vinde orice, de exmplu legumele și fructele care au zeamă se strică imediat cum ajung pe tarabele din piața centrală.

Ultimele Știri

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București. Se întâmplă acest lucru pentru a se lucra...

Alte știri din aceeași categorie