a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

11.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 22 martie, 2023

Oglindă, oglinjoară. Cine va fi președintele PSD Câmpulung?

Alte Știri

Oglindă, oglinjoară. Cine va fi președintele PSD Câmpulung? Pentru prima dată, după mulți, mulți ani au loc alegeri pentru desemnarea conducerii acestei organizații locale.

Acestea se vor organiza la sfârșitul lunii februarie.

Oglindă, oglinjoară. Cine va fi președintele PSD Câmpulung?

A fost nevoie să vină cineva din altă localitate care să îi scoată din anonimat pe pesediștii locali. Nu știm prea bine ce le-a făcut Simona Bucura Oprescu dar cert este că i-a convins să facă politică pe plan local.

Și în organizație au venit mulți, mulți, mulți tineri. Într-un timp scurt, de un an.

Știm că se juca la liga 60 plus. Iar membrii îi numărai pe degetele de la o mână, în ultima perioadă. Organizația PSD Câmpulung a pierdut alegerile locale. Nici la celelalte alegeri naționale și europarlamentare nu au scos un scor prea bun, de-a lungul timpului.

Iar cei noi stăteau pe la uși, privind lung doar pe geam. Fie nu erau primiți, fie erau marginalizați. Cel puțin aceste lucruri le știm de la nemulțumiți. Dacă au fost altfel, vă rugăm să ne corectați…

Oglindă, oglinjoară. Cine va fi președinte la PSD Câmpulung?

Revenind la subiectul nostru la sfârșitul lunii februarie au loc alegeri la Organizația PSD Câmpulung. Hmmm. Sunt multe voci care ar spune că președinte ar fi Ciprian Neculăescu, Corina Scarlat, Costică Ivan sau Georgel Mădulărea.

Câtă concurență, în condițiile în care Gheorghe Marin era numit pe modelul Nicolae Ceaușescu.

Oglindă, oglinjoară oare cine va fi președinte? Pare că lupta este foarte strânsă. Și o femeie între 3 bărbați, destul de acidă pe Facebook. Mai ales la adresa actualei conduceri a primăriei Câmpulung….

Ultimele Știri

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat. De-a lungul timpului, majoritatea...

Alte știri din aceeași categorie