a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 26 martie, 2023

Șofer oprit cu mai multe focuri de armă

Alte Știri

Șofer oprit cu mai multe focuri de armă. Conducea fără permis și nu a oprit la semnalul polițiștilor.

S-a întâmplat la data de 02 februarie a.c., în jurul orei 12.00. Asta în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care era dat în atenție. Însă conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea.

Șofer oprit cu mai multe focuri de armă

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului. Au mers circa 10 km, până pe raza localității Micești. Aici bărbatul și-a abandonat mașina și a fugit în pădure.

A fost somat să se oprească și unul dintre polițiști a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Însă bărbatul și-a continuat deplasarea, fiind depistat în pădure, de către polițiști, la scurt timp.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, bărbatul, de 29 de ani, din Stâlpeni, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

„Am văzut polițiștii cum s-au luat după el. Ce tupeu să fugi așa. Mai ales când te avertizează cu focuri de oameni. Doamne în ce lume trăim. Auzi și fără permis de conducere.

Îți e și frică să mai mergi pe stradă. Cum să te sui la volan fără permis de conducere pentru nicio categorie. E prăpăd, pe drumurile publice din Argeș. Și nu numai”, a declarat un martor.

Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. Urmând ca, în funcție de probatoriul administrat să fie luate măsurile legale care se impun.

Ultimele Știri

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă. Conform anunțului publicat de ANAF, pe lista...

Alte știri din aceeași categorie