a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.3 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

A pus mașina de-a latul pe un drum pericol

Alte Știri

A pus mașina de-a latul pe un drum pericol. Accidentul rutier s-a produs pe raza comunei Morărești. În urma căruia un autoturism ar fi ieșit în afara părții carosabile.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. O descarcerare și două ambulanțe SMURD.

A pus mașina de-a latul pe un drum pericol

În eveniment au fost implicate două vehicule, un autoturism în care se aflau doi pasageri și un autocar în care se aflau trei persoane.

Oamenii aflați în autocar s-au speriat foarte tare când au auzit bubuitura. Din fericire nu au suferit vătămări corporale

„Este posibil ca persoana din autoturism să fi pierdut controlul asupra volanului. O fi fost și carosabilul acoperit cu un strat de polei. S-o fi speriat. O fi tras frâna și a tras de volan. Urmările accidenttului ar fi putut fi unele groaznice, însă din fericire doar pasagerul de 68 ani, de pe locul din dreapta a suferit vătămări corporale ușoare. Mașinile se repară, oamenii rămân cu sechele. Ar trebui să circulăm mai atent și fără viteză, mai ales acum în perioada de iarnă”, ne-a declarat un martor.

În urma coliziunii dintre acestea, autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe lateral.

Persoanele din autocar nu au avut nevoie de îngrijiri, echipajele medicale monitorizând cele două persoane din autoturism.

La fața locului, pompierii asigură măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

Cu privire la victime, a fost vorba despre o persoană de sex feminin. Aceasta este în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a suferit o contuzie la nivelul membrului superior drept și un atac de panică.

Iar cea de-a doua victimă a fost o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 68 de ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral.

Persoana de sex masculin se transportă la spital.

Ultimele Știri

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții. Un piteștean, care a vrut...

Alte știri din aceeași categorie