a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 26 martie, 2023

Vom face Piața doar de pe această stradă….

Alte Știri

În curând ne vom face Piața doar de pe această stradă….Se numește piața Jurământului și este situată lângă hala pieței centrale din Câmpulung.

După cum bine știți până la sfârșitul anului, piața centrală va intra în reabilitare. Se întâmplă acest lucru după 4 decenii de la ultima investiție făcută în acest spațiu.

Vom face Piața doar de pe această stradă….

Cei 120 de comercianți vor fi scoși în stradă. Aceștia trebuia mutați în piața Neacșu dar cum aceasta a intrat și ea în reabilitare nu se mai poate folosi această locație.

Mai mult decât atât a primit și o altă destinație! În niciun caz să mai adăpostească tarabagii.

Așadar timp de câțiva ani singura posibilitate de a se putea păstra comercianții din piață este să fie băgați în căsuțe pe strada piața Juramantului pentru că în acest loc există și utilități pentru ei.

Piața centrală din Câmpulung ajunge moloz. Proiectul de reabilitare a intrat în linie dreaptă. Se va construi la Câmpulung prin Compania Națională de Investiții o piață agroalimentară modernă.
Licitația pentru desemnarea constructorului noii hale a Pieței centrale în sarcina căruia intră și proiectarea a mers ca pe roate. S-a încheiat în mai puțin de un an. Câștigătorul desemnat de Compania Națională de Investiții vine mâine, 3 februarie la Câmpulung pentru a se întâlni cu primărița Elena Lasconi.

Piața centrală din Câmpulung ajunge moloz
Primăria Câmpulung se va ocupa de demolarea halei vechi pentru a-i preda executantului amplasamentul liber. Înainte de demolare, trebuie organizată și activitatea comercianților. Elena Lasconi a declarat în cadrul unei conferințe de presă că aceștia nu doresc să fie mutați.

Aș dori să blocăm o stradă pentru ei. Să le facem copertine sau corturi, pentru că ei ar vrea să rămână în centru, a completat primărița.

Ultimele Știri

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă. Conform anunțului publicat de ANAF, pe lista...

Alte știri din aceeași categorie