a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

19.1 C
Campulung Muscel
vineri, 24 martie, 2023

Un produs la care se face coadă în Câmpulung

Alte Știri

Un produs la care se face coadă în Câmpulung. Unde-i locul? Unde-i locul? Vă spunem noi. La piața centrală din Câmpulung. Dar în scurt timp dispare. Asta pentru că piața va intra în reabilitare. Iar noua clădire va fi pusă la pământ!

Un produs la care se face coadă în piața centrală din Câmpulung

„Ia gogoașa, ia gogoașa românească! Gustă gogoașa gustoasă și sănătoasă!’, așa își fac reclamă vânzătorii de gogoși de pe litoralul românesc sau din alte stațiuni turistice din țară.

Și în Câmpulung există o gogoșerie unde mai tot timpul este coadă chiar dacă nimeni nu strigă în gura mare ca produsele lui sunt cele mai gustoase.

„De fiecare data cand vin in oras cumpar gogoși”, a spus un cumpărător.

„Nu știu, dom’le ce bagă în gogoșile astea de sunt asa de bune! Cred ca au o rețetă secretă, dar nu o știe”, a mai spus alt cumpărător.

Gogoșile sunt delicioase. Chiar dacă le-a crescut prețul. Nu mai sunt 1 leu de mult. La cât au sărit prețurile la ulei, apă, faină. La piața centrală este singurul loc unde se mai fac gogoși după vremuri. Și uite așa ele adună sute se cumpărători, zilnic. Unii vin special să cumpere de la piața. Duc și acasă. Cu zahăr, gem sau ciocolată. Depinde de gustul clientului, mai spun cumpărătorii.

Ultimele Știri

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung. Acestea ar putea fi interzise în localitățile cu...

Alte știri din aceeași categorie