8 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 noiembrie, 2023

PNL Câmpulung solicită costul ridicării celor 20 de tone de gunoi adunate în acţiunea de „voluntariat politic”

Alte Știri

PNL Câmpulung solicită costul ridicării celor 20 de tone de gunoi adunate în acţiunea de „voluntariat politic”.

Doamnă primar Elena Lasconi cât timp veţi continua să confundaţi Primăria Municipiului Câmpulung cu propria dumneavoastră companie? De ce vă este teamă să „desecretizaţi” lista cheltuielilor pentru Zilele Municipiului Câmpulung. Dar şi listele celorlalte evenimente publice organizate de primărie?

PNL Câmpulung solicită costul ridicării celor 20 de tone de gunoi adunate în acţiunea de „voluntariat politic”

PNL Câmpulung vă solicită să faceţi publice atât sumele cheltuite pentru organizarea celei de-a XXIII-a ediţie a Zilelor Municipiului Câmpulung, cât şi sumele provenite din închirierea domeniului public şi cele din sponsorizări. Precum şi costul ridicării celor 20 de tone de gunoi, adunate în acţiunea de „voluntariat politic”. Acțiune ce a semănat mai mult cu un episod de campanie electorală făcută pe banii câmpulungenilor.

În aceeaşi măsură, câmpulungenii au dreptul să cunoască şi dacă firmele care au ocupat Stadionul Municipal, pe perioada desfăşurării Zilelor Municipiului Câmpulung din acest an, au avut stipulat în contractele de închiriere a domeniului public că trebuie să lase locul ocupat curat. Aşa cum l-au primit de la primărie. Şi nu în ultimul rând cine a plătit consumul de apă, canalizare şi energie electrică?

Vă solicităm aceste informatii în condiţiile în care ştim cu certitudine că primăria nu mai face faţă cheltuielilor curente şi că există riscul ca până la finalul anului să nu mai existe fonduri pentru plata utilităţilor (gaze naturale şi energie electrică). De aceea nici nu mai punem întrebarea de ce nu se mai finalizează investiţiile începute (exemplu: Bulevardul „Pardon”, amenajarea celor şase spaţii verzi, etc).

Doamna primar, aţi intrat deja în istorie cu anularea Zilelor Municipiului Câmpulung în anul 2021, ştiindu-se bine cauza! După cum se vede, riscaţi să deveniţi „primarul spectacol”. Și să băgaţi în faliment primăria şi instituţiile din subordine!, se arată în comunicatul de presă al PNL Câmpulung.

 

Ultimele Știri

Eroii din Argeș. Merită să se audă de ei în toată România

Eroii din Argeș. Merită să se audă de ei în toată România. Prefectul Radu Perianu a înmânat astăzi, 14...

Alte știri din aceeași categorie