16.8 C
Campulung Muscel
marți, 18 iunie, 2024

PNL Pitești: Comunitatea poate schimba soarta Pădurii Trivale!

Alte Știri

PNL Pitești: Comunitatea poate schimba soarta Pădurii Trivale!

Am început strângerea de semnături în cadrul proiectului liberal „Pădurea Trivale – arie protejată” și invităm toți piteștenii să se alăture acestui demers crucial pentru comunitatea noastră. Zi de zi, echipa PNL Pitești va lua la pas fiecare cartier din oraș. Asta pentru a ne asigura că vocile și dorințele piteștenilor sunt auzite.

PNL Pitești: Comunitatea poate schimba soarta Pădurii Trivale!

Depunem toate eforturile necesare pentru ca Pădurea Trivale să rămână așa cum o știm.  Un loc în care natura își urmează cursul, fără intervenții dăunătoare. Ferită de betoane, de construcții abuzive și de interese imobiliare.
Este inacceptabil ca, după 13 ani de muncă și eforturi pentru a obține această recunoaștere legală, majoritatea PSD să ia o decizie care ar putea schimba ireversibil soarta Pădurii Trivale. Oprirea acestui demers chiar înainte de finalizare este o lovitură dură adusă mediul înconjurător și o lipsă de respect față de comunitate.

Dar, piteștenii nu trebuie să se lase înfrânți! Partidul Național Liberal rămâne constant în apărarea Pădurii Trivale. Și ne bazăm pe puterea colectivă pentru a schimba această direcție regretabilă înspre care ne îndreptăm. Oamenii au puterea de a face diferența și de a salva moștenirea noastră și a generațiilor viitoare, se arată în comunicatul de presă remis redacției noastre de PNL Argeș.

Ultimele Știri

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut. După...

Alte știri din aceeași categorie