Poliţiştii locali din Câmpulung acţionează permanent pe raza de competenţă!

Poliţiştii locali din Câmpulung acţionează permanent pe raza de competenţă!

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale din Câmpulung, execută misiuni şi  verificări  permanent pe raza municipiului pentru a stabili dacă se  respectă prevederile OM. nr. 3/2020, cu privire la circulația persoanelor în afara locuinţei sau gospodăriei, fără a deține un document care să justifice motivul pentru care persoana în cauza a plecat de acasă, în speţă se verifică “Declarația pe propria răspundere” şi “Adeverința de la angajator”.

De asemenea, în această perioadă se mai au în vedere si alte activitati stabilite în sarcina Poliţiei Naţionale, dar şi ale celei Locale activităţi realizate în perioada stării de urgenţă instituite.     

Poliţiştii şi jandarmii mai execută activități de informare a cetăţenilor  privind riscurile existente în cazul în care nu sunt respectate măsurile instituite de către autoritățile de sănătate publică, respectiv instituirea carantinei sau a izolării pe toata durata instituirii starii de urgenţă.                                   Poliţiştii locali din Câmpulung, au aplicat mai multe sancţiuni contravenționale pentru persoanele care nu au respectat prevederile OM. Nr. 3/2020,  cat si Legea 61/1991 şi HCL. 26/ 2018  şi 79 / 2019.

About The Author

Related posts