33.5 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

Pomohaci prezent la înmormântarea mamei primarului din Lerești, Marian Toader

Alte Știri

Pomohaci prezent la înmormântarea mamei primarului din Lerești, Marian Toader. Doliu imens. Joi a fost condusă pe ultimul drum Elena Toader, femeia care i-a dat viață edilui Marian Toader, de la Lerești.

Sutele de persoane și coroanele de flori, au demonstrat cât de iubită a fost Elena Toader și nu în ultimul rând respectul și prețuirea pe care oamenii o au față de primarul Marian Toader.
Elena împlinise venerabila vârstă de 92 de ani, iar în acest răstimp, a avut timp destul să își facă prieteni.

Pomohaci prezent la înmormântarea mamei primarului din Lerești, Marian Toader

”Avea 92 de ani. O știau mai toți prin comună. Dar, ce este și mai impresionant, este faptul că a decedat aproape în același timp, tot la 92 de ani, fosta ei colegă de bancă, e depusă la capela bisericii. Și Maria era născută tot ca doamna Toader, în luna mai, același an. Ce coincidență, foste colege de bancă și prietene născute în aceeași lună și același an, au plecat împreună. Mama domnului primar a fost înmormântată joi, iar prietena și colega dânsei vineri. Au plecat împreună spre Rai”, spune o localnică din zonă

Alături de primarul Marian Toader i-au fost și președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă și Ministrul Muncii Simona Bucura Oprescu. De asemenea un ultim omagiu adus femeii care i-a dat naștere primarului Marian Toader, i-au adus și colegii de la PSD Câmpulung și cei din localitățile din Muscel. Au fost prezenți la înmormântare și priveghi, senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Aurel Bălășoiu, dar și secretarul de la stat Vlad Nicolae.

Tot în semn de prețuire, la înmormântarea Elenei Toader a fost și părintele Cristian Pomohaci, un om care îl apreciază pe primar și pe viceprimarul Adriana Cicu, dar iubește și Muscelul.
Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoți din comuna Lerești, dar și din Câmpulung.

Elena Toader a fost condusă la Biserica din zona Răceni, iar somnul de veci îl va dormi în cimitirul bisericii.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie