33.5 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

Pompierii au intervenit de urgență la Vila Mirea din centrul Câmpulungului Muscel

Alte Știri

Pompierii au intervenit de urgență la Vila Mirea din centrul Câmpulungului Muscel. Aceștia au fost chemați pentru a salva o pisică. Felina nu a mai putut coborî din stejarul secular din curtea vilei, de mai multe zile.

Văzând-o epuizată și fără glas cei care locuiesc la Vila Mirea au sunat de urgență la 112, pentru ajutor. Intervenția pompierilor a durat vreo câteva ore, deoarece pisica se încăpățâna a fi prinsă.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Pompierii au intervenit de urgență la Vila Mirea din centrul Câmpulungului Muscel

După ce a fost dată jos din faimosul arbore secular a fost îngrijită de stăpânii ei. Nu sunt primele intervenții de acest gen ale pompierilor în orașul de la poalele Mateiașului.

Situată pe strada Matei Basarab nr. 135, Vila Mirea a fost construită după planurile arhitectului Ion Mincu, de către meşteri italieni. Casa are o poziţie deosebită, pe o terasă deasupra oraşului, o alee urcând către terasa ei.

Faţada prezintă un turn cu ferestre înalte, înguste şi un coronament crenelat. De-a lungul timpului a avut mai multe destinaţii ca internat, casă a pionierilor, etc. Astăzi aparţine din nou familiei Mirea cei care au concesionat-o Facultății de Medicină din București.

Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie