a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

6.3 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Prefectul a terminat-o cu Bulevardul Pardon

Alte Știri

Prefectul Radu Perianu a terminat-o cu Bulevardul Pardon. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat public că s-a încheiat procesul de la Tribunalul Argeș legat de Bulevardul Pardon.

Adică în data de 26 ianuarie, când a avut loc un nou termen în procesul în care Prefectura Argeș a atacat în instanță documentația în baza căreia se reabilitează Bulevardul Pardon din Câmpulung. După șase amânări toate cerute de primarul Elena Lasconi care, culmea spunea că vrea un proces rapid.

Bulevardul Pardon, după șase amânări

“Instanța a amânat pronunțarea pentru data de 10 februarie. A fost un proces mult prea lung pentru cât ar fi trebuit să dureze. Părerea mea este că în două termene ar fi trebuit să se finalizeze. Au fost prea multe termene de judecată, toate cerute de Primăria Câmpulung. A fost lungit atâtea luni.
Nu este o acțiune singulară. Sunt multe și primarii care au emis astfel de autorizații contestate fac parte din tot spectrul politic. În aplicarea legii, nu am ținut cont de culoarea politică. Fie că vorbim de primari PSD, PNL sau USR, legea trebuie respectată”, a transmis prefectul Radu Perianu.
Acest proces a devastat un oraș. A băgat în faliment pe cei care au afaceri în zonă. A blocat traficul rutier pe străzile din centrul orașului. A băgat câmpulungeni în depresie. Orașul nu mai are orizont.

„Sunt primul primar de după Revoluţie care a adus bani de la Guvern. Mai exact, 16.200.000 lei: 12.000.000 lei în 2021 (pentru Bulevardul „Pardon”, strada Drăceşti şi „Câmpulung 500”) şi 4.200.000 lei la sfârşitul anului trecut (pentru spaţii verzi în municipiul Câmpulung).

Referitor la Bulevardul „Pardon”: În 19 octombrie 2020, când am preluat mandatul, am găsit Bulevardul „Pardon” ras de buldoexcavator. Dar şi fără sursă de finanţare.

La începutul anului, în urma negocierilor pe care le-am purtat, am obţinut bani de la Guvern ca să putem da drumul la lucrări. Aşa s-a şi întâmplat. Înainte cu aproape două luni de a finaliza bulevardul, am fost obligaţi de instanţă să oprim lucrările, deoarece prefectul ne-a dat în judecată.

Politicienii pe care îi cunoaşteţi îşi ocupă timpul ca să încurce, pentru că altceva nu ştiu să facă

Toate acestea s-au întâmplat, pentru că vechea clasă politică. În mâna căreia a fost acest oraş şi este această ţară. S-a folosit de instituţiile statului ca să arate că „nu se poate face”.

Ce vreau să vă asigur este că voi continua să lupt. Să ne judecăm şi vom finaliza Bulevardul „Pardon”. O lucrare blocată din cauza unui proces nu înseamnă o lucrare închisă definitiv.

Politicienii pe care îi cunoaşteţi îşi ocupă timpul ca să încurce, pentru că altceva nu ştiu să facă. Noi nu cedăm şi ne concentrăm toată energia pentru reconstrucţia Câmpulungului, pentru că de 30 de ani nu s-a făcut nimic. Nu ne lăsăm intimidaţi. „Câinii latră, caravana trece”., a declarat primărița Elena Lasconi în cadrul conferinței de presă.

Ultimele Știri

Dony lansează piesa „Te-am iubit” , al patrulea single de pe viitorul album „Feelings”

Dony lansează piesa „Te-am iubit” , al patrulea single de pe viitorul album „Feelings”. Senzația pop românească Dony tocmai a...

Alte știri din aceeași categorie