a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Asta înseamnă să fii mafiot! PUB-ul deschis

Alte Știri

Asta înseamnă să fii mafiot! PUB-ul deschis. În urmă cu circa 10 zile, jandarmii argeşeni au desfăşurat o activitate de verificare a unităţilor de pe raza municipiului Câmpulung.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 30 sancțiuni contravenționale, la 25 de persoane fizice şi 3 persoane juridice. Valoarea totală a sancţiunilor a fost de de 5250 lei pentru încălcări ale prevederilor unor Legi.

Iată ce au făcut operatorii economici şi persoanele fizice:
– servire de băuturi alcoolice minorilor,
– desfacere sau servire de băuturi alcoolice în spații publice care nu dețin autorizație în acest sens,
– fumat în spații închise,
– refuzul unei persoane de a oferi date în vederea stabilirii identității,
– adresarea de injurii și/ sau expresii jignitoare,
– pătrunderea în fondul cinegetic fără acordul gestionarului,
– transportul de material lemnos fără documente legale de proveniență și transport.

Asta înseamnă să fii mafiot! PUB-ul deschis

S-a aplicat și o sancțiune complementară unui operator economic din Câmpulung. Sancţiune ce prevede suspendarea activității pe o perioadă de 10 zile, pentru servirea de băuturi alcoolice minorilor.

După aproape 10 zile de la acţiunea jandarmilor, am întrbat-o pe primăriţa Elena Lasconi dacă a dispus închiderea activităţii PUB-ului respectiv.
Asta pentru că jandarmii informează autoritatea public pe raza teritorială a căreia se află operatorul, iar primăria Câmpulung emite actul de suspendare a activităţii, aşa cum au dispus cadrele MAI.

Toate lucrurile par a fi simple, numai că, la Câmpulung, se pare că e ceva în aer, nu se întâmplă aşa. Nu a fost dispusă/suspendată activitatea PUB-ului, de ce?

Păi asta să spună patronul, că nu mai sunt doi, asta pentru cunoscători.
Primăriţa s-a arătat surprinsă….Aşa că, dragi oameni de afaceri. Sau cum zice un cunoscut de-al meu, “Măi, măi”, faceţi ce vă taie capul, că de la primărie nu vine nimeni să vă “ardă”, doar dacă e comandă, asta e altceva.
Puneţi muşte-n ciorbă, acum se poartă, daţi alcool minorilor, sau ce mai faceţi voi, ca oricum oraşul ăsta a ajuns batjocura neaveniţilor…

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie