16.1 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Pregătiți-vă bagajul de călătorie. Urmează 5 zile libere

Alte Știri

Pregătiți-vă bagajul de călătorie. Urmează 5 zile libere. Guvernul a luat deja decizia. În mai puțin de o lună, angajații de la stat se vor bucura din nou de zile libere.

Guvernul a decis ca bugetarii să mai primească o minivacanță, de data aceasta de cinci zile. După liberele de 1 mai, angajații de la stat vor primi altele, în mai puțin de o lună. 1 iunie, Ziua Copilului, va fi legată cu o punte de weekendul de Rusalii.

Pregătiți-vă bagajul de călătorie. Urmează 5 zile libere

Luna iunie începe cu o minivacanță pentru români. Cei care lucrează la stat se vor putea bucura de cinci zile libere consecutiv, iar ce de la privat vor avea trei zile libere legate, plus una în cursul săptămânii.

Este vorba despre 1 iunie, Ziua Copilului și cele două zile de Rusalii, 4 și 5 iunie 2023. Bugetarii vor avea liber cu o zi în plus. Autoritățile au decis ca ziua de vineri, 2 iunie 2023, să fie liberă pentru angajații de la stat. Astfel, se vor bucura de cinci zile libere consecutiv.

1 iunie pică într-o joi, așa că angajații de la privat se vor întoarce vineri la muncă, însă vor avea parte de un weekend prelungit, având în vedere faptul că luni, a doua zi de Rusalii, este declarată sărbătoare legală, potrivit romaniatv.net.

Ultimele Știri

Ce calculatoare se cumpără prin programul „Euro 200”. Este obligatoriu un anumit sistem de operare

Ce calculatoare se cumpără prin programul „Euro 200”. Este obligatoriu un anumit sistem de operare. S-a modificat și configurația minimă...

Alte știri din aceeași categorie