10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Primarul Frătică şi un om de afaceri apropiat de Elena Udrea, duşi la audieri

Alte Știri

La percheziţiile efectuate de la primele ore ale zilei la primarul de la Bradu, Florin Frătică, au fost descoperite mai multe arme de foc, dar şi sume de bani importante, la mai mulţi oameni de afaceri, a căror provenienţă nu a putut fi dovedită.
Potrivit Poliţiei Române, cele 146 de percheziţii sunt făcute de poliţiştii de la Investigarea Criminalităţii Organizate, în Bucureşti şi judeţele Arad, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Olt, Sibiu, Teleorman, Vâlcea şi Vrancea, la sediile mai multor firme din domeniile IT şi construcţii şi la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani. Poliţiştii vor pune în executare 90 de mandate de aducere, anchetatorii urmând să stabilească, în urma audierilor, dacă vor lua măsuri preventive în cazul suspecţilor.
Surse judiciare au declarat, că printre firmele percheziţionate sunt Erbaşu, UTI, Strabag, Romsys şi Total Network Solution. De asemenea, percheziţii au loc şi la locuinţa lui Cristian Romeo Erbaşu. Patronul UTI, Tiberiu Urdăreanu, este cunoscut drept un apropiat al PDL. Urdarea nu a facut parte din delegatia oamenilor de afaceri care l-au insotit pe presedintele Traian Basescu intr-o vizita efectuata in China. Patronul de la UTI a fost partener de afaceri cu Anca Simona Medar, nimeni alta decat sotia lui Sergiu Medar, fost consilier prezidenţial şi şef al Comunităţi Naţionale de Informaţii. Compania lui Tiberiu Urdăreanu, UTI, şi cea a fraţilor Erbaşu au fost abonate de-a lungul timpului la cotracte bănoase cu statul. Erbaşu a fost firma care i-a construit Elenei Udrea complexul de la Băile Boghiş.
Primarul Florin Frătică, a fost dus la audieri la IGPR. Această mişcare a anchetatorilor a speriat mediul de afaceri din Câmpulung, afacerişti care au avut diverse contracte cu cei vizaţi în dosar şi care probabil se ştiu cu ceva probleme în documentele contabile…

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie