3.5 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Procurorul Dragoş Hristache a decedat!

Alte Știri

Doliul s-a aşternut peste Câmpulung ! Un procuror cunoscut din municipiu, Dragoş Hristache, a decedat la numai 56 de ani. Acesta a fost măcinat de o boală necruţătoare.

Dragoş Hristache a profesat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Acesta a condus o bună perioadă Parchetul, iar la finele lui 2016, prim procurorul Dragoş Hristache a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu 1 octombrie 2016. Dragoş Hristache avea la data când a solicitat pensionarea  55 de ani şi o vechime în magistratură de aproape 26 de ani, din care peste 24 de ani în funcţia de procuror  şi aproape 2 ani în profesia de avocat. Hotărârea CSM a fost înaintată Preşedintelui României, în vederea emiterii decretului de eliberare din funcţie. Dragoş Hristache conducea  Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung din septembrie 2013.

La data de 1 octombrie 2016, Dragoş Hristache se putea lăuda că este un tânăr pensionar, avea 55 de ani. Însă viaţa i-a oferit alt drum.  După 4 luni de pensie, la data de 7 februarie 2017, Dragoş Hristache a încetat din viaţă. Acesta a fost măcinat de o boală necruţătoare. Marţi a pierdut lupta cu boala, luptă pe care o purta în tăcere şi cu demnitate! Trupul neînsufleţit a fost depus la capela Bisericii Sfântul Nicolae din Câmpulung. Înmormântarea va avea loc vineri 10 februarie.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie