PSD-ul câștigat după ce David a fost reconfirmat președinte!
PSD-ul câștigat după ce David a fost reconfirmat președinte!

PSD-ul câștigat după ce David a fost reconfirmat președinte!

PSD-ul câștigat după ce David a fost reconfirmat președinte! S-a dovedit de-a lungul timpului că nu a fost nicio opoziție pe plan local, iar pesediștii chiar dacă nu s-au reorganizat după alegerile locale, mai pot sta liniștiți mult și bine, că nici la PNL nu se face politică ca la carte.

,,Am depășit o nouă etapă în viața de partid a organizației PNL Câmpulung. Au avut loc alegeri pentru președinte și pentru noul Birou Politic Local. Mulțumesc, pe această cale, echipei PNL Câmpulung care m-a reconfirmat în funcția de președinte! Mulțumesc contracandidatului meu, domnul doctor Mănescu, care a demonstrat că Partidul Național Liberal este un partid viu și democratic! Felicit noul Biroul Politic Local al PNL Câmpulung, o echipă frumoasă și valoroasă, și îi asigur pe toți colegii că mă bazez pe ei! PNL Câmpulung se întărește în permanență, devine din ce în ce mai atractiv și frecventabil pentru oameni de calitate care înțeleg că schimbările în bine se pot produce doar lucrând în echipă, fapt ce îmi conferă siguranța că municipiul nostru va deveni un bastion al liberalismului Argeșean!”, a declarat Bogdan David după ce a câștigat alegerile.

Noul Birou Politic Local de conducere este următorul: Zaharia Nicolae – membru de drept al conducerii PNL Câmpulung.

Vicepresedinți:

State Ionel, Crețu Cristinel Constantin, David Emilian, Sălcescu Radu, Vlad Marian, Stan Mihail, Lițoi Florin, Zăbavă Constantin. Secretar Trezorier –Ionescu Lucian Mihai. Membru în Biroul Politic Local – Dumitrescu Anca, Boeru Eduard, Ganea Mona, Lucia Fianu Cristin, Golumbeanu Antoniu, Smadea Silviu, Ungureanu Cosmin Teodorescu, Dorcioman Cristina. Acestora li se adaugă președinții organizațiilor speciale: COAL – Bunoiu Gabriel, OTNL – David Petrut, OFL – Mălăciou Adriana, SNL – Dumitrașcu Ion și președinții organizațiilor de cartier: Handoca Alexandru, Bădală Constantin, Mihăilă Adrian. În cadrul întâlnirii a existat și un moment festiv în care conducerea PNL a oferit distincții de merit deosebite seniorilor liberali Lucian Bundoiu și Ion Dumitrașcu pentru întreaga activitate dedicată liberalismului!

About The Author

Related posts