11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Publyo se alătură Traction Keys pentru a sprijini startup-urile

Alte Știri

Publyo se alătură Traction Keys pentru a sprijini startup-urile. Într-o mișcare strategică menită să stimuleze creșterea și inovația în cadrul startup-urilor europene, Publyo a fost ales partener strategic de către Traction Keys, un cunoscut incubator și accelerator de afaceri.

Această colaborare va vedea Publyo oferind servicii de comunicate esențiale pentru startup-urile din rețeaua Traction Keys. Un pas crucial în promovarea și accelerarea acestora pe piață.

Un parteneriat strategic pentru inovație

Traction Keys, fondat de Gabriel Pana, un lider cu o experiență vastă în dezvoltarea startup-urilor, este recunoscut pentru abordarea sa unică în construirea unui ecosistem inovator pentru startup-uri.

Prin combinarea investițiilor cu servicii integrate de marketing, juridic, vânzări și strategie, Traction Keys a reușit să creeze o platformă robustă pentru creșterea afacerilor incipiente.

CITEȘTE ȘI. Prețul colosal cu care se vinde o bancnotă de 100 de lei cu chipul lui Bălcescu. O adevărată avere

Cu peste 100 de fondatori de startup-uri și legături puternice cu rețele de îngeri și firme de capital de risc din Europa și SUA, incubatorul oferă resursele și sprijinul necesar pentru a escalada afacerile tinere​

Rolul Publyo în ecosistem

Prin acest parteneriat, Publyo își propune să folosească experiența sa extensivă în comunicare digitală. Asta pentru a ajuta startup-urile să-și crească vizibilitatea online și să atingă audiențe mai largi.

Impactul așteptat

Prin această colaborare, Traction Keys și Publyo își propun să aducă o valoare adăugată semnificativă în cadrul startup-urilor pe care le sprijină. Facilitând nu doar accesul la capital, ci și la expertiză și tehnologii de ultimă oră în domeniul comunicării.

Acest parteneriat nu doar că subliniază angajamentul ambelor entități față de inovație și excelență, dar și promovează un model de creștere sustenabilă în rândul afacerilor nou-formate din Europa de Est.

CITEȘTE ȘI. Când pică Paștele în 2025? Se întâmplă acest lucru, numai o dată la 10 ani!

Un mare mulțumesc întregii echipe Traction Keys pentru încrederea acordată și pentru că ne-ați primit în familia voastră extinsă. Suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii. Dar și să contribuim la succesul startup-urilor europene. Împreună, suntem mai puternici și mai inovatori.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie