35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Pus la pământ de jandarmi, după ce a făcut scandal la o zi de comună!

Alte Știri

Pus la pământ de jandarmi, după ce a făcut scandal la o zi de comună!

Zilele comunei Lerești și Festivalul covrigului cu ou, care se organizează de aproape două decenii în Muscel, au reunit pe platoul din centrul comunei, din imediata apropiere a primăriei din localitate, sute de lereșteni, dar și cetățeni din localitățile limitrofe.

La atâta lume, incidentele nu au întârziat să apară, noroc că zona a fost asigurată de cadrele Jandarmeriei Argeș și polițiștii Secției Valea Mare Pravăț.
Primul incident a fost creat de un individ de circa 30 de ani, cunoscut în comună ca recalcitrant, Boghiu Ionuț, care a început prin
a-i deranja pe jurnaliștii care transmiteau în direct evenimentul.
Apoi, când a fost rugat să se îndepărteze de zona cu camere și aparatură audio video, individul a devenit din ce în ce mai agresiv, astfel că, a fost imobilizat de jandarmii musceleni și extras din zona în care se desfășura evenimentul.
Respectivul a fost sancționat contravențional cu o amendă de 400 de lei.
Numai că, după circa o oră, respectivul s-a reîntors.
” Trebuie luate măsuri de urgență cu acest individ. Este agresiv, o bate pe amărâta de mă-sa.  Ce a făcut de Paște, ne-am speriat… a venit la biserică, era slujbă, a făcut scandal, a sărit la bătaie, chiar nu poate nimeni să îl ducă la spital? Este un pericol public!”, spune un bărbat din Lerești care era la fața locului când a făcut scandal.
Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie