11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Răsturnare de situație la Rucăr. Toată lumea este șocată!

Alte Știri

Răsturnare de situație la Rucăr. Toată lumea este șocată! Un pesedist cu ștate vechi a trecut în tabăra Alinei Gorghiu. De curând, viceprimarul Ion Pîrnuță a semnat adeziune la PNL. Acesta a bătut palma cu liberalii să fie candidatul lor la alegerile locale pentru funcția de primar. Din luna octombrie, Ion Pîrnuță conduce primăria Rucăr. Primarul Ionel Dulamă este în concediu medical. Se cunosc probleme lui de sănătate și nu este cazul să intrăm în detalii, nu fac subiectul articolului nostru.

Contactat de redactorii Ziarului din Muscel, actualul viceprimar în rol de primar Ion Pîrnuță a declarat că de vreo două săptămâni a trecut la PNL. Le-a comunicat celor de la PSD că dorește să fie tot conducătorul primăriei, după alegerile locale. Are tot sprijinul familiei și asta contează cel mai mult pentru el.

Răsturnare de situație la Rucăr. Toată lumea este șocată!

La PSD se pare că nu avea sprijinul partidului de a fi și candidat. Sunt alții în cărți. A început lupta politică la Rucăr. Organizația PNL este destul de întărită având și consilieri locali în prezent.

Ion Pîrnuță a mai declarat pentru Ziarul din Muscel că are multe proiecte pe fonduri europene în derulare în Rucăr. Valoare lor se ridică la 8 milioane de euro. Așadar fostul pesedist vopsit galben de curând va trage după el mai mulți foști colegi de partid.

S-a ales praful de Organizația PSD Rucăr

După moartea lui Mircea Avram un colos în politica rucăreană, totul s-a dus de râpă. Acesta de multe ori afirma când era în viață ceea ce a urmat să se și întâmple. A intrat dihonia între pesediștii locali, toți au vrut funcții de conducere și organizația este ca și inexistentă.

Urmașul la tron, Ionel Dulamă s-a îmbolnăvit și din această cauză nu au mai avut loc nici alegeri în cadrul organizației locale. Rămâne de văzut acum cum se vor ascuți cuțitele în plan politic. Ce alianțe se vor face în preajma alegerilor locale. Deocamdată nu știm cu exactitate când vor avea loc. Dar există mulți doritori care mai vor să  fie primari la Rucăr. O comună cu puțini locuitori dar cu multe, multe probleme de la Titi Flocea încoace, lucruri care i-au mâncat sănătatea primarului Ionel Dulamă.

Dumnezeu să le lumineze mințile întunecate de orgolii și să se implementeze proiectele europene care nu fac altceva decât să scoată comuna la suprafață și să fie atractivă pentru turism dar și pentru investitori.

foto arhivă/descriptiv

 

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie