17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Alte Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și responsabil IT pentru campaniile electorale a făcut astăzi niște declarații șocante în cadrul emisiunii moderate de Edi Vasile, la Politikia.

PSD-iștii pe plan local sunt puși pe fapte mari. Vor o echipă câștigătoare. Deci un primar care să dea rezultate maxime în alegerile locale. Și cum în dragoste și politică este posibil orice a început vânătoare de candidați.

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Ce planuri au social democrații, vom vedea…S-au făcut și sondaje. Se pare că Norris Măgeanu nu stă așa de bine. Un coleg de-al lui este peste cu mult. Nu dăm nume pentru că se știe. Dar după ce s-a întâmplat la Rucăr asistăm la tot felul de mutări pe linie politică. Cum la Câmpulung Muscel se poate întâmpla orice și Elena Lasconi ar fi perfectă pentru PSD.

În orice fel de poziție acest primar la capitolul imagine este beton. Și are și mulți adepți. Sondajele spun asta. Chiar dacă partidele din opoziție nu vor să recunoască acest lucru.

CITEȘTE ȘI. Răsturnare de situație la Rucăr. Toată lumea este șocată!

”La Câmpulung suntem în căutare de echipă câștigătoare. Dorim să recucerim dacă pot spune așa. Câmpulungul, e teren fertil acolo întrucât lucrurile nu au funcționat prea bine în actuala administrație, și noi dorim să cucerim următoarea administrație.

CITEȘTE ȘI. REMUS MIHALCEA, medic și deputat de Argeș. “Nu se va declanșa o nouă pandemie de gripă”

Pe Ciprian Neculăescu l-am desemnat să se ocupe de următoarea campanie. La Câmpulung, avem și alte variante câștigătoare. Stați aproape că nici nu știți ce pierdeți. Noi la evenimentul doamnei am răspuns în semn de respect pentru cetățenii Câmpulungului. Dacă domnia sa vine la PSD, trebuie să o întrebați pe dânsa.

CITEȘTE ȘI. Buget generos de comună în Argeș. 130 000 lei pentru asigurarea scurgerilor de apă în satul Vărzaru!

În politică totul este posibil. Noi ne dorim să ne maximizăm voturile. E clar că doamna Lasconi cu actuala echipă a făcut totul praf. Doar cu echipa PSD coordonată de cineva destoinic poate să urnească lucrurile la Câmpulung. Bulevardul Pardon e ca și piramida Keops 2. Trebuie să se deblocheze și acest segment”, a declarat Adrian Bughiu în cadrul emisiunii moderată de Edi Vasile.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie