11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Numărul de telefon SALVATOR pentru cei care nu au primit banii pe cardurile de alimente

Alte Știri

Numărul de telefon SALVATOR pentru cei care nu au primit banii pe cardurile de alimente. . Mulți români întâmpină diverse probleme legate de acestea și nu știu ce să facă. Iată ce pași trebuie să urmezi în funcție de situația apărută.

Peste 2.700.000 de români au carduri pentru alimente. Suma pe care o primesc în anul 2024 este de 1.500 de lei, iar banii se virează în tranșe de câte 250 de lei la fiecare două luni.

CITEȘTE ȘI. Județele unde nu s-au încărcat cardurile de alimente. Ce pot face beneficiarii în acest caz!

Beneficiarii acestor ajutoare întâmpină diverse probleme și de multe ori nu știu ce să facă pentru a le rezolva. Dacă te încadrezi ca beneficiar al acestui ajutor și nu ai primit cardul, trebuie să verifici la cel mai apropiat oficiu poștal. Dacă nu este acolo, sunați la 031.9268.

Numărul de telefon SALVATOR pentru cei care nu au primit banii pe cardurile de alimente

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale actualizează lunar, înainte de fiecare alimentare a tichetului social pe suport electronic pentru produse alimentare și mese calde, listele cu beneficiari, pentru a verifica eventuale modificări intervenite față de listele anterioare.

CITEȘTE ȘI. Se dau bani de la Stat. Vouchere în valoare de peste 120.000 de lei. Nu e glumă!

Pentru beneficiarii nou introduși în program se eliberează noi suporturi electronice. Așadar, dacă ați devenit eligibil pe parcursul programului, veți fi adăugați pe aceste liste.

Pentru a vă asigura că nu sunteți omis, vă puteți adresa Casei Teritoriale de Pensii – respectiv Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială – din județul de reședință.

CITEȘTE ȘI. Data când intră banii pe cardurile de alimente. Milioane de români, îi așteaptă cu sufletul la gură

Unde suni dacă ai pierdut cardul de alimente sau nu funcționează

Beneficiarul care a pierdut sau nu îi funcționează cardul social trebuie să anunțe emitentul, apelând serviciul de Asistență Clienți sau utilizând aplicația mobilă a emitentului.

Emiterea unui nou card și expedierea la adresa emitentului se vor face, prin grija emitentului, în termen de 60 de zile de la data la care cardul a fost declarat pierdut.

Numerele de telefon oficiale sunt următoarele:

– Edenred: 021 301 33 03   

– Sodexo: 021 204 46 64    

– UP România: 0374 66 22 73.

Cardul permite plăți contactless, încă de la prima tranzacție, prin apropierea sa de terminalul POS.

Beneficiarii trebuie să știe că nu se pot retrage numerar de pe carduri, ele pot fi utilizate doar pentru achiziționarea de produse alimentare/mese calde de la operatorii economici parteneri.

CITEȘTE ȘI. Carduri sociale. Banii pe card în luna februarie? Calendarul acordării celor șase tranșe de câte 250 de lei

Sumele disponibile pe card sunt valabile 12 luni de la data încărcării lor.

De asemenea, potrivit regulamentului, cardurile pot fi folosite doar de către beneficiari. În cazuri excepționale, în care beneficiarul nu se poate deplasa la operatorii economici pentru a utiliza ajutorul, atunci poate încredința tichetele unei persoane apropiate, dar doar împreună cu actul de identitate, conform mfe.ro.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie